Prive kok aan huis

PRIVE KOK BIJ U THUIS OF OP REIS

Wilt u een Privé kok bij u thuis of een Privé kok meenemen naar het buitenland? Dat kan! Graag is Jan Hein u van dienst met passende oplossingen.

BIJ U THUIS

Wilt u een privédiner boeken dan maakt Jan Hein eerst een afspraak om uw culinaire drie-, vier of meerdere gangen dinerwensen te bespreken. Op de dag van het diner komt Jan Hein aan het begin van de middag bij u thuis met de ingrediënten en begint hij met de voorbereiding. En als u mee wilt koken of helpen bent u zeer welkom.

Vrijwel alle gerechten met uitzondering van enkele soepen en sauzen, sommige broodsoorten en desserts “die nu eenmaal meer tijd vergen” worden ter plekke en met liefde en aandacht bereid. U dineert in uw eigen vertrouwde omgeving, zoals U wilt. * mits anders afgesproken, gebruikt Jan Hein u eigen borden, bestek en glazen.

Nadat het dessert wordt geserveerd, maakt Jan Hein uw keuken weer aan kant en neemt hij afscheid, tenzij u wilt dat hij nog verder blijft helpen zodat u rustig kunt blijven natafelen.

U krijgt een bijzondere avond met een plezierige en goed gemanierde gediplomeerde Privé  kok, die het diner bereidt en helpt serveren in huiselijke omgeving.

AANTAL PERSONEN

Gewoonlijk verzorgt Jan Hein privédiners voor kleine gezelschappen van twee tot twaalf personen. Mocht u echter een groot gezelschap hebben dan is daar altijd een mouw aan te passen. Twee koks bijvoorbeeld, desgewenst aangevuld met bedienend personeel.

WIJNEN

Jan Hein is een kok en geen Sommelier, hij kan u geen rijke en indrukwekkende wijnkaart aanbieden. Maar wel werkt hij dikwijls samen met “Wijnkoperij De gouden Ton”. Zij adviseren hem welke wijnen te kiezen bij welk gerecht. Zo krijgt ieder gerecht een passende wijn tegen inkoopsprijs en bescheiden te verrekenen courtagekosten van 10 euro per fles.

TARIEF

Jan Hein werkt voor zijn “Freelance Kok” uurtarief van 30,00 exclusief BTW. Daarnaast komen natuurlijk de kale kosten van ingrediënten, en het halen en brengen van food en non-food en wijnen, – en eventueel de verrekening van courtagekosten zoals hierboven bedoeld.