Restaurant kok

OP PIEKDAGEN..

U heeft op piekdagen veel gasten en met de keukenvoorbereidingen kunt u wel een paar extra handen gebruiken, onverwacht is er iemand ziek in uw organisatie en u moet een tijdelijk tekort opvullen, of er moet vervanging komen tijdens vakanties van uw vaste personeel.

Heeft u tijdelijk een zelfstandige of Sous- of Chefkok nodig voor een evenement? Dan stelt Jan Hein zich graag op als een meedenkend kok die veel waarde hecht aan een goede relatie, en er bewust voor kiest om de midden- en bovenkant van de markt te bedienen.

EEN PROFESSIONAL

Na een start als kok bij de één van de meer dan vijfentwintig restaurants waar Jan Hein gewerkt heeft hij alle functies doorlopen en beschikt hij over voldoende vakkennis om u in vele opzichten van dienst te kunnen zijn. Door zijn jarenlange ervaring kan hij zonder probleem inspringen en krijgt hij snel een beeld van wat er speelt in de keuken en van zijn te leveren bijdrage.

VAR-VERKLARING

Een professionele zzp(er) met var-verklaring, inzetbaar op die dag(en) dat u het drukt heeft, en zonder dat u een vast iemand in dienst hoeft te nemen. Geen arbeidsovereenkomst, geen uitbetaling bij ziekte, geen extra inspanning voor de loonadministratie, en geen extra te maken zorgen over de wettelijke afdrachten en sociale zekerheden.

  • Jan Hein is betrouwbaar en handelt integer!
  • Jan Hein is flexibel in te zetten door het jaar heen!
  • U betaalt uitsluitend de werkelijk gewerkte uren, met een minimum van 6 arbeidsuren op één dag
  • U betaalt dagelijks en contant een ALL-IN prijs per uur, exclusief BTW zonder verdere verplichtingen of gezeur achteraf.

 

Tarieven zijn exclusief 21% BTW en reiskosten (€ 0,23 per kilometer) en op de feestdagen wordt een toeslag van 50% berekend.

 

Een prijs indicatie van de kosten per uur:

ChefKok: € 37,50 per uur  (keukenbrigade van maximaal drie)

SousChef / Chef de Partie / Zelfstandig Werkend Kok: € 28,30 per uur.

Freelance Prive Kok : € 30,00 per uur.