Voordelen freelance kok.

Jan Hein

Handig! Een professional met var-verklaring, inzetbaar op die dag(en) dat u het drukt heeft, en zonder dat u een vast iemand in dienst hoeft te nemen. Geen arbeidsovereenkomst, geen uitbetaling bij ziekte, geen extra inspanning voor de loonadministratie, en geen extra te maken zorgen over de wettelijke afdrachten en sociale zekerheden. Werken volgens u wensen!

prijzen

 

ChefKok € 37,50 per uur (keukenbrigade van maximaal drie) *

SousChef / Chef de Partie / Zelfstandig Werkend Kok: € 27,50 per uur. *

Freelance & Prive Kok / Kooklessen: € 30,00 per uur.

Bediening € 24,50 per uur (vanaf)

Alle genoemde Tarieven zijn exclusief 21% BTW en reiskosten (€ 0,23 per kilometer) en op de feestdagen wordt een toeslag van 50% berekend. Deze zijn voor rekening van de opdrachtgever.

DefinitieUurloon: De per 15 minuten naar boven dan naar beneden afgerond vergoeding voor het verrichten van diensten gedurende de tijd van één uur door één persoon, exclusief BTW. 

* Op zon en  feestdagen wordt een toeslag van 50% berekend. 

* U huurt Jan Hein op dag-basis, waarbij u zelf voor de verder organisatie zorgt. Jan Hein komt pur sang bewapend met een koksmes bij u over de vloer.